Top 5 altijd handige travelgadgets

Top 5 altijd handige travelgadgets

Inhoudsopgave

De redactie van Voyago.nl zoekt elke week de tofste travelgadgets voor je uit. Of het nu regent of de zon schijnt, in een luxe hotel of sfeervolle hostel verblijft, met de auto of het vliegtuig reist: deze musthaves mogen niet aan je collectie ontbreken. Shop till you drop!

Organiser

Reis je met een (hand)tas en is het altijd weer een klus om er te vinden wat je zoekt? Dan is een organiser de oplossing. Op het eerste oog lijkt het helemaal geen opbergsysteem, maar dankzij de tientallen elastieken banden kun je allerlei soorten spullen op jouw manier opbergen. Het rubber dat in de banden verwerkt is, geeft extra grip, zodat alles goed op z’n plek blijft.

GRID_IT! De Ultieme organizer – opbergsysteem (medium)

Tablethouder

Wie hem heeft, kan niet meer zonder de ‘bookseat’: een soort van zitzak voor je boeken, tablet of e-reader. Onderweg of gewoon thuis, met deze houder heb je altijd je handen vrij. Lezen en video’s of films kijken, doe nu je nu pas echt ontspannen. De tablethouder heeft een mooi design en is verkrijgbaar in oneindig veel kleuren.

The Book Seat Dot Art – Boekensteun – Imitatiesuède

Where to go when

Lonely Planet geeft antwoord op waar je wanneer heen moet. Want moet je voor het Noorderlicht nu in de zomer of de winter naar Scandinavië? Als fanatieke reiziger is het wel zo handig om dit soort dingen te weten. In dit boek krijg je dankzij infographics en informatie van experts antwoord op dit soort vragen. Daarnaast voorziet het je ook van inspirerende ideeën voor je bucketlist.

Lonely Planet’s Where to Go When

Navigatie

Zelfs de meest ervaren globetrotter kan niet overal de weg kennen. En gelukkig bestaat daarom de navigatie, in dit geval de Tom Tom. Wellicht is dit de meest onmisbare gadget voor wie regelmatig op reis gaat. Deze Tom Tom is compact, dus zowel in de auto als op de motor of fiets te gebruiken. De Rider 410 heeft een vooraf geïnstalleerde wereldkaart, meer heb je eigenlijk niet nodig.

TomTom Rider 410

Draagbare kluis

De draagbare kluis beschermt waardevolle spullen tegen diefstal, waar je ook bent. Gebruik hem op vakantie voor je paspoort, tablet of camera. De bovenkant kan afgesloten worden met de staaldraad en het meegeleverde TSA-cijferslot. En dankzij het stevige materiaal komt ook niemand met een mes in. Houd er wel rekening mee dat hij 511 gram weegt.

Travelsafe – Draagbare kluis – Zwart

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten