Top 5 travelgadgets van deze week

Top 5 travelgadgets van deze week

Inhoudsopgave

De zomervakantie is voorbij en dat betekent dat we weer aan de slag moeten. Ben je weer volop in werkmodus of zijn je gedachten nu al bij je volgende reis? Bij Voyago.nl houdt het reizen nooit op en daarom, voor nu of voor later, vijf leuke en nuttige travelgadgets.

Kletskaarten reiseditie

Reizen wordt nog leuker met deze kletskaarten: 108 kaarten met boeiende vragen en waanzinnige dilemma’s. Of je nu met het vliegtuig of met auto naar je vakantiebestemming reist, je neemt het doosje met de kaarten gemakkelijk mee. Zo leer je jouw reisgenoten (nog) beter kennen en beleef je nooit meer een saaie reis.

Kletsdoosje met 108 kletskaarten – reiseditie

Laptoptas

Je laptop mee op reis nemen is niet altijd even eenvoudig. Bij securitycontroles moet hij uit je koffer of tas en dat is dan nog maar het begin. Je kunt een laptop was bij je dragen of een rugzak, maar veel handiger en eleganter is natuurlijk een handtas. Laat HP deze chique laptoptas op de markt hebben gebracht. De tas heeft verschillende vakjes, zowel aan de binnen- als buitenkant. Hierdoor kun je altijd snel bij je spullen. Geschikt voor 14 inch laptops.

HP Tote damestas – Laptoptas / Zwart / 14 Inch

E-reader

Deze e-reader heeft het allemaal! Een e-reader is onmisbaar voor de wie van lezen houdt en graag op reis gaat. Deze kwam in 2016 als beste uit de test bij de Consumentenbond. Met een accuduur van 2 maanden kun je er zorgeloos mee op een lange vakantie. Hij heeft opties zoals wifi-verbinding, een notitiefunctie, schermverlichting, een extern geheugen en hij is waterbestendig. Dat is natuurlijk ideaal voor aan het zwembad, het strand of zelfs in bad.

Kobo Aura H2O – Zwart – e-reader

Snorkelmasker

Bewonder de onderwaterwereld zoals je nog nooit deed met dit snorkelmasker. Het 180 graden ‘full face design biedt je maximaal zicht, zodat je meer vissen en zeedieren dan ooit tevoren. Bovendien kun je dit gemakkelijk op beeld vastleggen dankzij de geïntegreerde GoPro Mount, die geschikt is voor alle Go Pro modellen. De ‘dry snorkel technology’ zorgt ervoor dat je geen zout water binnen krijgt en dankzij het anti-fog design raakt de bril niet beslagen.

Snorkelmasker Blauw Maat L/XL- Full Face Duikbril met GoPro Mount

Heuptas

De heuptas is helemaal terug van weggeweest. Met een heuptas bewaar je al jouw (waardevolle) spullen op een veilige manier. De ‘hip pack’ bevat een hoofdcompartiment en een klein voorvak met ritssluiting. Hij heeft een verstelbare band met clipsluiting, zodat je hem zowel om je middel kunt dragen als over je schouder. Kies uit een van de
verschillende leuke printjes en kleuren. Shoppen maar!

Herschel Supply Co. Seventeen – Heuptas – Neon Floral

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten