TUI: Kenia terug als vakantiebestemmingTUI: Kenia terug als vakantiebestemming

TUI biedt weer vakanties aan naar Kenia. Het gaat om pakketten met safari’s en strandverblijf. Dit programma start vanaf november, maar zal het hele jaar doorlopen in zowel de winter als de zomer. KLM/Kenya Airways vliegt drie keer per week via Nairobi naar Mombasa.

TUI heeft de afgelopen drie jaren alleen op Zanzibar gevlogen vanwege lokale onrusten in Kenia. Manfred Lahey, Head of Long Haul Flight Holidays van TUI: ‘Ik ben erg blij dat we Kenia weer kunnen aanbieden, het blijft een mooie bestemming die safari’s bereikbaar maakt voor een grote groep reizigers door de betaalbaarheid’.

De combinatie met Nairobi maakt het vluchtschema geschikt om te beginnen met een safari en te eindigen met een strandvakantie. Het aanbod is nu al te boeken op TUI Online en de website.

1
Alexandra Meijer
Alexandra Meijer
Hi! Ik ben Alexandra, content manager voor Voyago.nl, dol op reizen en nieuwe gerechten ontdekken. Mijn meest gemaakte citytrip is naar Lissabon en voor een vakantie vind je mij het vaakst in Zwitserland. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur me dan een mailtje via info@voyago.nl!
Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.