Update TravelBird: TUI vangt reizigers op

Update TravelBird: TUI vangt reizigers opUpdate TravelBird: TUI vangt reizigers op

TUI helpt de SGR bij het opvangen van Travelbird-reizigers die op nu in het buitenland verblijven. Er zijn zich op dit moment ruim 6000 reizigers die een vakantie bij TravelBird geboekt hadden, in Nederland en in het buitenland.

Een aantal van hen wordt mogelijk geconfronteerd met problemen, zoals hotels die betaling ter plaatse verlangen of reizigers zelfs zullen weigeren. De TravelBird klanten die nu op reis zijn en ter plaatse tegen problemen aanlopen, kunnen contact opnemen met TUI via 088-0885840 of travelbird@tui.nl.

TravelBird klanten die nog moeten vertrekken, kunnen met hun vragen ook terecht op mailadres travelbird@tui.nl. Of hun vakantie door kan gaan hangt van verschillende factoren af. In veel gevallen kan de reis alsnog door TUI uitgevoerd worden, zo laat de woordvoerder van TUI weten.

0
Alexandra Meijer
Alexandra Meijer
Hi! Ik ben Alexandra, content manager voor Voyago.nl, dol op reizen en nieuwe gerechten ontdekken. Mijn meest gemaakte citytrip is naar Lissabon en voor een vakantie vind je mij het vaakst in Zwitserland. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur me dan een mailtje via info@voyago.nl!
Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.