We testen de Travis Touch

Thumbnail travis

In deze nieuwe reeks testen we samen met TravelNext de nieuwste reisgadgets! Deze keer de Travis Touch.

šŸŒ105 talen.
šŸ”‹Draadloos opladen.
šŸHandig voor op vakantie, maar ook voor op šŸ’¼zakenreis.

Wat vind jij van deze gadget? En welke zouden we volgens jullie de volgende keer moeten testen?

We testen de Travis Touch

In deze nieuwe reeks testen we samen met TravelNext de nieuwste reisgadgets! Deze keer de Travis Touch.105 talen.Draadloos opladen.Handig voor op vakantie, maar ook voor op zakenreis.Wat vind jij van deze gadget? En welke zouden we volgens jullie de volgende keer moeten testen?

Posted by Voyago.nl on Thursday, 18 October 2018

2
Dylan Cinjee
Dylan Cinjee
Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privƩ houd ik ervan om nieuwe bestemming te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl!
Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.