Abu Dhabi verwelkomt eerste overdekte Warner Bros WorldAbu Dhabi verwelkomt eerste overdekte Warner Bros World

Abu Dhabi heeft er sinds vorige week een attractiepark bij. Naast Ferrari World Abu Dhabi en Yas Waterworld vind je op het nabijgelegen eiland Yas nu ook de Warner Bros World Abu Dhabi. Dit is het eerste overdekte themapark Warner Bros en het grootste overdekte themapark ter wereld met 1,65 miljoen vierkante voet.

Warner Bros World Abu Dhabi bestaat uit zes gedeelten waar bezoekers kunnen genieten van een reeks ervaringen. Elk gedeelte heeft een eigen thema: Warner Bros Plaza, Bedrock, Dynamite Gluch, Cartoon Junction, Gotham City en Metropolis.

Daarnaast is het mogelijk om de klassieke personages uit Looney Tunes te ontmoeten, zoals Bugs Bunny en de Flintstones. Ervaar de attracties Wile E.Coyote en Yosemite Sam in Dynamite Gulch of maak een ritje in de Batman-achtbaan met de naam Knight Flight. Het zijn maar een aantal voorbeelden van attracties die je in Warner Bros World Abu Dhabi kunt verwachten, in totaal zijn het er 29.

Het nieuwe themapark Warner Bros is elke dag geopend van 11:00 tot 20:00 uur. Tickets voor volwassenen zijn €70 (295 dirhams) en kinderen van minder dan een meter lang krijgen toegang voor €54 (230 dirhams).

0
Alexandra Meijer
Alexandra Meijer
Hi! Ik ben Alexandra, content manager voor Voyago.nl, dol op reizen en nieuwe gerechten ontdekken. Mijn meest gemaakte citytrip is naar Lissabon en voor een vakantie vind je mij het vaakst in Zwitserland. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur me dan een mailtje via info@voyago.nl!
Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.