Please assign a menu to the primary menu location under menu

Cruisen in Noord-Europa: de mogelijkheden zijn eindeloos

Cruisen in Noord-Europa: de mogelijkheden zijn eindeloosCruisen in Noord-Europa: de mogelijkheden zijn eindeloos

Oktober is Plan a Cruise Maand bij de Cruise Lines International Association (CLIA), de branche-organisatie voor de cruise-industrie. CLIA zet daarom deze maand de in Nederland populairste vaargebieden in de spotlight. Te beginnen met Noord-Europa.

Machtige Noorse fjorden, walvisspotten in IJsland, een balletvoorstelling in St. Petersburg, mysterieuze kastelen in de Schotse Hooglanden. Een kleine greep uit de ervaringen die een cruise in Noord-Europa voor de reiziger in petto heeft.

Natuur, cultuur of actief
Overboord met het vooroordeel ‘vast te zitten’ op een cruiseschip. Voor elk type reiziger is er een Noord-Europa cruise. De cultuurliefhebber bezoekt met een Baltische Zee cruise prachtige steden als Tallinn, Helsinki en St. Petersburg. Bij Noorse fjorden cruises is de focus natuur: denk aan een wandeling over de Boya gletsjer, de grootste gletsjer van het Europese vasteland of maak de beroemde treinreis met Flam Railwat naar de 93 meter hoge Kjofossen waterval. Langere cruises combineren vaak bestemmingen als Schotland, de Faeröer-eilanden, Shetland eilanden of IJsland. Er zijn meerdere rederijen met aanbod in Noord-Europa. Relaxt inschepen in Amsterdam of Rotterdam behoort ook tot de mogelijkheden.

Op zoek naar meer informatie en cruise inspiratie? Bezoek het jaarlijkse cruise event op 21 en 22 oktober in de Passenger Terminal Amsterdam. Kijk op www.cruise-event.nl.

0
Alexandra Meijer
Alexandra Meijer
Hi! Ik ben Alexandra, content manager voor Voyago.nl, dol op reizen en nieuwe gerechten ontdekken. Mijn meest gemaakte citytrip is naar Lissabon en voor een vakantie vind je mij het vaakst in Zwitserland. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur me dan een mailtje via info@voyago.nl!
Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.