Fotogeniek Peru het decor van finale ‘Het Perfecte Plaatje’

Fotogeniek Peru het decor van finale ‘Het Perfecte Plaatje’Fotogeniek Peru het decor van finale ‘Het Perfecte Plaatje’

De finale-aflevering van het televisieprogramma ‘Het Perfecte Plaatje’ speelt zich af in het fotogenieke Peru. De twee finalisten, Estelle Cruijff en Giel de Winter, reizen voor enkele spectaculaire fotoshoots naar de mooiste plekken van het land om daar nog één keer hun fotografiekunsten te tonen.

De opdrachten die de finalisten hebben gekregen staan volledig in teken van de unieke Peruaanse cultuur én gastronomie. Ze ervaren hoe fotogeniek de bruisende hoofdstad Lima is en ze reizen naar de voormalige Inca-regio Cusco om een hele andere kant van het land te leren kennen. De in Peru gemaakte foto’s van de winnaar worden gepubliceerd in National Geographic Traveler en worden samen met een selectie van alle foto’s uit de serie geëxposeerd van 13 december tot en met 1 januari 2018 in Museum Hilversum.

Inspiratie voor een onvergetelijke vakantie
Peru is de laatste jaren onder Nederlanders uitgegroeid tot één van de populairste bestemmingen van Zuid-Amerika. De wereldberoemde Inca-stad Machu Picchu blijft de grootste trekpleister, maar ook het noordelijke Amazonegebied (fort van Kuélap en de Gocta waterval), de woestijn van Ica (Islas Ballestas en de oase van Huacachina) en eeuwenoude steden als het zuidelijk gelegen Cusco en Arequipa en het noordelijk gelegen Trujillo bezorgen reizigers een onvergetelijke ervaring. Daarbij is Lima dé culinaire hoofdstad van Zuid-Amerika en vind je in Peru één van ’s werelds beste keukens. De finale van ‘Het Perfecte Plaatje’ vormt een flinke dosis vakantie-inspiratie voor een mooie reis.

De finale-aflevering met de meest kleurrijke beelden uit Peru, wordt dinsdag 12 december uitgezonden.

0
Alexandra Meijer
Alexandra Meijer
Hi! Ik ben Alexandra, content manager voor Voyago.nl, dol op reizen en nieuwe gerechten ontdekken. Mijn meest gemaakte citytrip is naar Lissabon en voor een vakantie vind je mij het vaakst in Zwitserland. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur me dan een mailtje via info@voyago.nl!
Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.