Laat je hond achter in een vijfsterrenhotel voor viervoeters!

dog hotel

Op vakantie, maar liever je hond niet op een kennel achterlaten? In Engeland kun je hem achterlaten bij een heus vijfsterrenhotel!

In Wiltshire, in het zuidwesten van het land, vind je The Bath Country Pets Boutique Dog Hotel. Het hotel heeft een beetje een country inrichting en ligt in de buurt van de bekende stad Bath. De honden hebben goed gezelschap in het hotel en krijgen voldoende lichaamsbeweging en interactie. Ze mogen ook regelmatig mee op excursie, lekker de natuur in!

Wil je een speciaal programma voor je hond voor bijvoorbeeld ziekteherstel of gewichtsverlies, dan is dit ook te regelen. De honden slapen in met schapenwol gevulde bedden en natuurlijk hebben de kamers ook vloerverwarming.

Chillen kunnen ze in de lounge, waar verschillende bedjes staan en een aantal speelgoedmanden. Hierbij bij kan een houtkachel om ze lekker op te warmen niet ontbreken. Om de viervoeters een gevoel van rust te geven, wordt er klassieke muziek gedraaid en worden er infusie-installaties met lavendelolie gebruikt.

‘We voelden dat er een duidelijke kloof in de markt was voor gezinnen zoals wij, die huisdieren met honden hebben, maar zich niet op hun gemak voelen om ze achter te laten in een traditionele kennelomgeving”, zeggen Neil en Emma, de eigenaren van het hotel, tegen Lonely Planet. “Ook was er een nieuwe en exclusieve niche waarvan we dachten dat we ze konden vullen. Dus we zijn begonnen met het creëren van de perfecte plek voor hen om te blijven.’

Voor meer informatie over het hotel kun je hier terecht.

0
Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.