Royole Moon: je eigen bioscoop mee op reis

Royole Moon: je eigen bioscoop mee op reisRoyole Moon: je eigen bioscoop mee op reis

Hoewel het vliegtuig toegankelijker dan ooit is, blijven lange vluchten voor de meeste mensen niet bepaald een pretje. Royole, innovator op het gebied van flexibele displays, sensoren en slimme technologie, heeft hier iets op bedacht: de Royole Moon.

De Royole Moon is een 3D virtueel mobiel theater voor films, gaming, en meer. De Moon past makkelijk in je handbagage, is eenvoudig in gebruik en kan je urenlang onderdompelen in high-definition film- en gameplezier.

Met meer dan 3000 pixels per inch (ongeveer 10 keer de resolutie van high-end smartphones) beschikt Royole Moon over het scherpste 1080p AMOLED-scherm ter wereld. Superieure beelddefinitie en -kwaliteit zijn verzekerd dankzij AMOLED-technologie met een contrast ratio van meer dan 10,000:1 en een breed kleurengamma. Royole’s optische design en systeemtechnologie zorgen voor een unieke 3D-ervaring met een groot, schaalbaar 800’’ gebogen scherm. De ingebouwde optische powerknop zorgt er bovendien voor dat de meeste gebruikers geen bril meer nodig hebben.

Je kunt direct vanaf een smartphone, tablet, set-top box, PC, tv-box, interne opslag, een externe harddrive of de nieuwste gameconsoles content streamen naar Moon. Daarnaast kan het apparaat een eindeloze hoeveelheid video’s, films en games afspelen, vanaf het interne geheugen, via HDMI, USB on the Go, maar ook draadloos streamen. Anders dan de meeste VR-apparaten vereist Royole Moon geen speciaal opgenomen content voor compatibiliteit.

Door het vouwbare ontwerp is de headset eenvoudig in te pakken, mee te nemen en fijn om te dragen: ideaal voor vakantiegangers en zakenreizigers. De noise-canceling hoofdtelefoon zorgt er bovendien voor dat je het monotone geluid van de vliegtuigmotoren niet meer hoort en een stuk frisser uit het vliegtuig zal stappen.

De Royole Moon is beschikbaar bij de Bijenkorf in Amsterdam en via royole.com, voor een adviesprijs van € 899,99.

0
Alexandra Meijer
Alexandra Meijer
Hi! Ik ben Alexandra, content manager voor Voyago.nl, dol op reizen en nieuwe gerechten ontdekken. Mijn meest gemaakte citytrip is naar Lissabon en voor een vakantie vind je mij het vaakst in Zwitserland. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur me dan een mailtje via info@voyago.nl!
Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.