De thermosbeker waar je altijd al naar op zoek was

De thermosbeker waar je altijd al naar op zoek wasDe thermosbeker waar je altijd al naar op zoek was

Op Voyago.nl vind je wekelijks een waanzinnige gadget die jouw leven op reis een stuk leuker of makkelijker maakt. Het item van deze week is een ware musthave voor iedereen die regelmatig reist. Het is de Rolls-Royce onder de thermosbekers: de Contigo Westloop.

De Contigo Westloop Thermosbeker is zowel in verschillende kleuren als formaten verkrijgbaar, maar over een specificatie beschikken ze allemaal: Autoseal. Deze technologie maakt jouw beker 100 procent morsvrij, doordat de thermosbeker na ieder sluit automatisch sluit. Druk op de knop om een slok te nemen en laat weer los om te sluiten.

Een andere eigenschap van deze bijzondere beker, is dat hij eveneens 100 procent lekvrij is. Heb je haast en gooi je hem per ongeluk iets te hard in je tas? Wees gerust, de thermos zal niet lekken. Daarnaast is hij vacuüm geïsoleerd, waardoor warme dranken tot 5 uur warm blijven en koude dranken tot wel 12 uur gekoeld blijven.

De Contigo Westloop Thermosbeker koop je hier. Bekijk al onze andere travel musthaves op de gadgetpagina.

Contigo Westloop Thermosbeker

0
Alexandra Meijer
Alexandra Meijer
Hi! Ik ben Alexandra, content manager voor Voyago.nl, dol op reizen en nieuwe gerechten ontdekken. Mijn meest gemaakte citytrip is naar Lissabon en voor een vakantie vind je mij het vaakst in Zwitserland. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur me dan een mailtje via info@voyago.nl!
Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.