Valentijnsdag: doe een travelgadget cadeau!

Valentijnsdag: doe een travelgadget cadeau!Valentijnsdag: doe een travelgadget cadeau!

Wil jij deze Valentijnsdag echt indruk maken met je cadeau? Geef dan een travelgadget! De redactie van Voyago.nl ging op zoek naar het perfecte cadeau voor globetrotters en hier is hij dan: de Prynt Pocket foto printer.

Met de Prynt Pocket foto printer voor iPhone leg je herinneringen voor het leven vast. Tegenwoordig kun je met je telefoon de meest prachtige foto’s maken, maar printen en inlijsten komt er vaak niet van en dat is jammer. Gelukkig is er deze gadget, die jouw telefoon omtovert tot een moderne polaroid camera.

Maak een foto en print deze meteen of print bestaande foto’s op je telefoon. Dankzij de Prynt app is het zelfs mogelijk om foto’s van Instagram en Snapchat te printen. Maar er is meer, want door middel van augmented reality is het mogelijk om je foto’s tot leven te brengen.

Deel jouw foto’s met je vrienden, met behulp van de Prynt app kunnen ze de foto openen en zelfs als video afspelen. Ook als je een geprinte foto scant, gaat deze afspelen. Dat is nog eens een originele manier om je vrienden te verassen met een leuke of bijzondere boodschap.

De app biedt ook de mogelijkheid om filters, kaders en/of tekst toe te voegen en de belichting aan te passen. En het allerleukste is nog dat de foto’s ook stickers zijn.

Je koopt deze waanzinnig gave gadget hier!

Prynt Pocket Foto printer iPhone

0
Alexandra Meijer
Alexandra Meijer
Hi! Ik ben Alexandra, content manager voor Voyago.nl, dol op reizen en nieuwe gerechten ontdekken. Mijn meest gemaakte citytrip is naar Lissabon en voor een vakantie vind je mij het vaakst in Zwitserland. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur me dan een mailtje via info@voyago.nl!
Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.