Droombaan alert: word storyteller voor Canon!

canonDroombaan alert: word storyteller voor Canon!

Canon heeft een nieuwe campagne gelanceerd: ‘Live for the Story’ en is hiervoor op zoek naar de ideale storysteller. Deze storyteller mag voor Canon een jaar lang op reis om 365 inspirerende verhalen vast te leggen op camera.

Storyteller
‘De uitverkoren storyteller reist dus 12 maanden lang over de hele wereld de zomer achterna, naar bestemmingen als Lissabon, Melbourne en Brazilië. De reis die de Canon storyteller maakt wordt een eigen verhaal van de zomer, een verhaal waarmee anderen weer geïnspireerd worden’, luidt de website van Canon.

365 days of summer
Wil jij een jaar lang op reis en jouw stories delen, inclusief zakgeld? Post dan voor 29 juni een fotoverhaal op Instagram met de hashtags #LiveForTheStory en #365dagenzomer en @CanonNederland als tags. Je zult beoordeeld worden aan de hand van het talent voor storytelling, het vermogen om te inspireren, originaliteit en beeldkwaliteit worden vastgesteld.

Storyteller Zoë Kravitz zal alle stories bekijken en beoordelen. Hieronder kun je een video bekijken van Kravitz zelf, met haar eigen zomerverhaal vormgegeven in een filmpje.

0
Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.